Wijkloper (fulltime/parttime)​

Wijkloper (fulltime/parttime)

Hoe jouw dag eruit zal zien

Je draait een avonddienst op de drukke avond. Door de duidelijk planning weet je al, voordat je op het werk komt, welke zaal jij vanavond draait. Om half 5 kom je aan en begin je met een bord personeelseten. Lekker eten en bijkletsen met je collega’s, voordat de drukte begint.

Om 17.00 uur sta jij in de startblokken en loop je je zaal door: staat alles goed, klopt de tafelindeling, is alles netjes, welke wijnen kan ik bij-verkopen, is er nog iets gewijzigd op de kaart, zijn er speciale verzoeken bij mijn gasten van de avond? Soepel neem je de zaal over van je collega die de dagdienst heeft gedraaid.

Tijdens het diner zorg jij ervoor dat het aan niemand iets ontbreekt! Met alle gasten kun jij een persoonlijk praatje aanknopen en jij voorziet hen van je organisatieskills, zodat zij de drukte om zich heen niet merken. Met je team draag je zorg voor die geoliede machine! Na het opruimen, geniet je van een drankje met je team en evalueren jullie de avond.

Extra pluspunten

– Je brengt een bak ervaring mee en bent niet snel onder de indruk van een vol terras.
– Elke dag leer je nog wel bij en verbeter jij niet alleen jezelf, maar ook je team.
– Jij bent niet tevreden met een 8, je streeft naar die 10.
– Een tikkeltje eigenwijs, kritisch én zeker oog voor samenwerken.
– Je bent beschikbaar in de avonduren en weekenden.

Wat krijg je ervoor terug?

– Een organisatie die altijd bezig is met doorgroeien en verbeteren.
– Een organisatie die begrijpt dat dat alleen met behulp van het personeel kan, wij investeren hier dan ook goed in.
– Werken in een prachtige zaak die nog steeds aan het groeien is.
– Verloning volgens KHN-model.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd.

Enthousiast? Stuur je motivatie en CV naar Jeanique via personeel@gerechtheerenveen.nl