Zelfstandig werkend kok / Sous Chef

Zelfstandig werkend kok / Sous Chef

Een ontzettend leuke en uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je komt te werken in een super gaaf pand aan de sluis in Blokzijl. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een 32-38-urige werkwerk, maar bent bereid om meer te werken als de drukte in de zomer toeneemt.

Over jou
Je hebt minimaal een afgeronde koksopleiding niveau 3Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (zelfstandig werkend) kokJe bent in staat om creatieve en gave gerechten te bedenkenJe hebt gedegen kennis van allergenen, HACCP en veiligheidsregelsJe kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellenJe hebt een hands-on-mentaliteit en probeert altijd maximaal te presterenJe bent communicatief vaardigJe houdt van flexibele werktijden/dagenJe bent per 1 maart beschikbaar.

Interesse of nog vragen?
Mail T.a.v. Mark Lucas naar administratie@sluiszichtblokzijl.nl